12.5.07

[memorize the city]



Η βραδυνή επιστροφή στο σπίτι με τα πόδια,-ειδικά όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει-ήταν πάντα αγαπημένη συνήθεια. Είναι απο αυτές τις μικρές "καθημερινές διαδικασίες" που γίνονται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.
Η κλασσική ποδαράτη διαδρομή των περασμένων πέντε χρόνων, απο την Αγία Σοφία στην πλατεία Γεωργίου, ή η πολύ μικρότερη όλων των προηγούμενων χρόνων, απο τη λίμνη και το Περίπου στο σπίτι, έχει αντικατασταθεί τώρα απο το δρομολόγιο Ταύρος-Μοναστηράκι/Ομόνοια του ηλεκτρικού. Και την έχω συνηθίσει κι αυτή, όπως και τις προηγούμενες και έχει κι αυτή κομμάτια που μου αρέσουν περισσότερο, όπως και οι προηγούμενες.
Πριν μερικές μέρες όμως, που περπάτησα το βράδυ απο τα Εξάρχεια μέχρι το Σύνταγμα για να πάρω απο κει ταξί για το σπίτι, θυμήθηκα πόσο ωραία είναι να γυρνάς σπίτι το βράδυ με τα πόδια,-ειδικά όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει-και πως αυτό είναι ένα εκείνα τα μικρά πράγματα που μου έχουν λείψει εδώ.

μες στη νυχτα περπατώ όταν ο λύκος δεν είναι εδώ...!

1. Bang Gang-Sleep
2. Στέρεο Νόβα-Κλεμμένο ποδήλατο
3. Blonde Redhead-Messenger
4. Devics-Alone with you
5. Mum-Weeping rock rock

1 comment:

Anonymous said...

φτάνω εδώ "memorizing the city" κάνοντας παρόμοιες μελαγχολικές περίπου σκέψεις, μετά από ζεστή και ηλιόλουστη διαδρομή κατεβαίνουμε_την_Καρόλου_βγαίνουμε_στην_Όθωνος_περπατάμε_περπατάμε_φτάνουμε_στην_Τριών_Συμμάχων_σηκώνουμε_λεφτά_παίρνουμε_εφημερίδα_και_πίσω!
6 χρόνια λάτρεψα να μισώ την Πάτρα..τώρα που κοντοζυγώνει το φευγιό.. αχ! cheers :D