6.7.07

Η Πάτρα σε 5 διαδρομές

1. Απο την Μακεδονίας στην Κωνσταντινουπόλεως. Περνώντας απο το φούρνο δίπλα στη στάση του λεωφορείου, απο το περίπτερο στην πλατεία Αγίας Λαύρας, κουβαλώντας φαγητά και πορτοκαλάδες Λούξ.

2. Απο την Αγία Σοφία στη Γεροκωστοπούλου. Περπατώντας πάντα κάτω απο τα πυκνά δέντρα της Κωνσταντινουπόλεως, συνήθως απο τη δεξιά πλευρά, με μουσική στ'αυτιά και συνηθισμένες στάσεις στην Εθνική της πλατείας Ολγας, στη γωνία Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου για κανέναν γνωστό και σε κάποιο από τα περίπτερα της πλατείας Γεωργίου για προμήθειες.

3. Απο τη Μακεδονίας μέχρι το mare mare και τον ιστιοπλοικό. Χειμωνιάτικα μεσημέρια με ήλιο, ανοιξιάτικα απογεύματα με δροσιά και μουσική στ'αυτιά ή ζεστά καλοκαιριάτικα βράδια με παρέα.

4. Απο την Κωνσταντινουπόλεως στην Αγίας Σοφίας. Κάνοντας παρακάμψεις απο όλα τα κάθετα δρομάκια που περνάνε απο την Κιλκίς και καταλήγουν στη μέση της Αγίας Σοφίας, σε όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

5. Απο την Κωνσταντινουπόλεως μέχρι την Κανάρη και Ρήγα Φεραίου. Βιαστικά με ταξί ή περπατώντας αργά, τρώγοντας σάντουιτς απο τα everest. Απαραίτητη στάση στη βιτρίνα με την άσπρη γάτα λίγο πριν τη Γούναρη.

1 comment:

spirosvii said...

Πάτρα, μου έλειψε, κι ακόμα πιο πολύ η φοιτήτρια που σπουδάζει εκεί.