3.6.07

i am milk..

Πιές το γαλατάκι σου με στυλ..

1. Σεργάλ από τας Σέρρας
2. Ροδοπάκι (μεγάλο μαστ για συνοδεία με μπουγάτσα στη Κομοτηνή)
3. Εβροφάρμα (η συσκευασία γαμάει)
4. Κοκολάμ, Λαμία φυσικά..
5. (..και το καλύτερο..) Βέρο Κρητικό: "Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν ανέχονται το αγελαδινό γάλα, προτιμήστε αυτό το κατσικίσιο γάλα από την Κρήτη. Εύγευστο, εύπεπτο, με την έντονη, ιδιάζουσα βαρβατίλα. Τέλειο!"

Αυτά. Άντε να σοβαρευτούμε τώρα.. :D

6 comments:

prophet81 said...

Αυτό τώρα το ότι όλοι οι Κρητικοί είναι ντε και καλά πολύ βαρβατάνθρωποι εμένα κάτι μου κάνει...Κάτι δεν μου κολλάει. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι λέει ο σοφός μας λαός!
Τέσπα μάλλον ξέφυγα από το θέμα λιγάκι...
Φιλιά πολλά στα μούτρα...

equally damaged said...

Πρόσεξε τι λες, γιατί η sub_lolita είναι βέρα Κρητικιά, με έντονη, ιδιάζουσα βαρβατίλα :D

sub_lolita said...

κι επειδη ο...σοφος μας λαος λεει πολλες παπαριες...μια ακομα ειναι και αυτη περι κρητικης βαρβατιλας κ ολων των συναφων, οποτε don't worry και πιες γαλα!:P

Tf said...

Είχα αγαπημένο το Εβροφάρμα. Στις Σέρρες για σπουδές αναγκάστηκα να ανεχτώ τη Δέλτα γιατί δίσταζα να δοκιμάσω αυτό της τοπικής παραγωγής. Τα τελευταίας στιγμής ψώνια από τυχαίο μάρκετ με οδήγησαν στην αγορά της μοναδικής συσκευασίας η οποία ήταν Σεργάλ... από τότε και (σοβαρά) αγαπημένο ;)

Anonymous said...

Καθημερινό τραγουδακι στο λεωφορειο προς τη σχολή στας Σερρας(sic:Τι ειναι αυτό που αρχιζει απο Σιγμα κ τελειωνει σε Λαμδα, Σεργαλ, Σεργαλ το γαλα του τοπου μας κλπ κλπ τι μου θυμισες τωρα:)

zenovia said...

"rodopaki" is the cutest! =]